Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τί ξεπουλά ο Αβραμόπουλος στα Σκόπια;

Φορτσάτος μας ήρθε ο Αβραμόπουλος από την Αμερική και άρχισε να στέλνει κάτι “Μνημόνια Κατανόησης” στα Σκόπια... Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, Αλεξάνταρ Γκιοργκίεφ, δήλωσε το μεσημέρι πως τα Σκόπια θα τοποθετηθούν επί του περιεχομένου της επιστολής του Ελληνα ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου προς τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ Ν. Ποπόσκι [Βλέπε άρθρο] , αφού πρώτα το εξετάσουν προσεκτικά.
«Στην παρούσα φάση μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι έγινε αποδέκτης της επιστολής του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ.Αβραμόπουλου. Η επιστολή αυτή θα εξετασθεί προσεκτικά και με τη δέουσα προσοχή. Η επιστολή έφθασε αργά χθες το βράδυ και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να εξετασθεί. Μετά την εξέταση της επιστολής θα τοποθετηθούμε σχετικά», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στην Ελλάδα, θα μάθουμε τίποτα για το περιεχόμενο του “μνημονίου” σας(ρε μανία που έχουν με την λέξη!) κε Αβραμόπουλε; Έτσι ρωτάμε, μήπως έχετε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσετε τί είδους “αλληλοκατανόηση” προτείνετε στα Σκόπια...

Δεν υπάρχουν σχόλια :