Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αμυγδαλέζα: Ξύλο μεταξύ Αστ. Διευθυντή και Ειδικών Φρουρών για την φύλαξη των λαθροεποίκων


Όλα κυλούν ομαλά στο κέντρο κράτησης λαθροεποίκων στην Αμυγδαλέζα, όπως είχε διαβεβαιώσει ο κ. Δένδιας... Ο διευθυντής του κέντρου φύλαξης αλλοδαπών, αστυνομικός διευθυντής, Αθανάσιος Ζαρκαδούλας προέβη σε χειροδικία και εξύβριση σε βάρος του προέδρου αλλά και του γενικού γραμματέα του σωματείου των ειδικών φρουρών της αστυνομίας κ.κ. Βασίλη Ντούμα και Γιάννη Φαναριώτη

Πρόεδρος και  γραμματέας των ειδικών φρουρών μετέβησαν εκεί με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συνεργαστούν με την τεχνική υπηρεσία του στρατοπέδου, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των φρουρών που φυλάνε τους μετανάστες.

Ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών περιγράφει πως δέχθηκε εκείνος και ο συνάδελφός του την επίθεση: «Είχαμε πάει στην Αμυγδαλέζα προκειμένου να εφαρμοστούν κάποιες τροποποιήσεις για να κάνουν οι συνάδελφοι Υπηρεσία ανθρώπινα. Μιλήσαμε και με τον τεχνικό και είχαμε συμφωνήσει», αναφέρει. Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, έπρεπε να πάνε στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή προκειμένου να συμφωνήσει κι εκείνος.

«Του αναφέραμε τις τροποποιήσεις και εκείνος διαφωνούσε σε όλα. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί του αλλά ήταν αρνητικός. Έλεγε σε κάθε τι που άκουγε: Όχι. Τότε είπε στο Γιάννη Φαναριώτη: Πέρνα έξω. Εμείς του απαντήσαμε ότι δεν θα φύγουμε και ότι ήρθαμε να συζητήσουμε και να λύσουμε το θέμα. Τότε σηκώθηκε από το γραφείο του και κατευθύνθηκε προς τον Γιάννη. Τον έπιασε από το αυτί και στη συνέχεια τον χτύπησε. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε χτυπήσει κι εμένα», συμπληρώνει ο κ. Ντούμας.

Τώρα, οι Βασίλης Ντούμας και Γιάννης Φαναριώτης βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να πάρουν βεβαίωση για την επίθεση που δέχθηκαν και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Εισαγγελία για να υποβάλλουν αναφορά κατά του κ. Ζαρκαδούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :