Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Βορίδης στρώνει το χαλί για επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ

Στη “μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη” χωρούν όλοι οι καλοί και μετανοημένοι. Ειδικώς δε αυτοί που ανησυχούν για το μέλλον της παράταξης και είναι πρόθυμοι να σκουπίζουν μέχρι και σκάλες στο Μαξίμου. Έτσι το 'πιασε το υπονοούμενο ο Βορίδης και κάλεσε τον κουμπάρο του, στην θαλπωρή του 'εθνικοφιλελευθερισμού”, ξεχνώντας τις παλιές έριδες, που πάντα αποτελούν λεπτομέρειες όταν διακυβεύεται η κουτάλα της εξουσίας. Διαβάζουμε από τα parapolitika:  
Την πεποίθησή του ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαθέτει την ικανότητα θα κατανοήσει τις σωστές πρωτεραιότητες της χώρας, πράγμα που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης.

“Ο κ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και δίνει τη σωστή προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή η σωστή προτεραιότητα είναι να υποστηριχτεί η μοναδική βιώσιμη υπαρκτή κυβερνητική πολιτική. Οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται την δυσκολία και την κρισιμότητα των περιστάσεων, συμπαρατάσσονται με το κόμμα, με την κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση. Αυτό αναγνωρίζει και ο Γ. Καρατζαφέρης και πολύ καλά κάνει”, ήταν τα λόγια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον πρώην αρχηγό του στο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :