Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Χθεσινά περιστατικά Σαρίας: Έκαψε ζωντανή την κόρη του - Αποκεφάλισαν ζευγάρι που δεν είχε παντρευτεί

Επειδή μέσα σε μία “πολυπολιτισμική κοινωνία” θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνήθειες και τις παραδώσεις των συμπολιτών μας, πάρτε μία εικόνα καθημερινής εφαρμογής της Ισλαμικής Σαρίας, από χώρες προέλευσης δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν στην χώρα μας. Έτσι για να είστε προετοιμασμένοι όταν δείτε στην γειτονιά σας ανάλογα περιστατικά. Πρόκειται για δύο περιστατικά -από τα εκατοντάδες ανάλογα-, που συνέβησαν εχθές, όπως περιγράφονται στα ρεπορτάζ του ΑΠΕ:

Αφγανιστάν: Ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάπου 20 ετών, βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι στο νότιο Αφγανιστάν και η δολοφονία τους αποδίδεται στο γεγονός ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση χωρίς να έχουν παντρευτεί, όπως δήλωσαν στελέχη της αστυνομίας στην επαρχία Χελμάντ.
Σύμφωνα με έναν άλλο αστυνομικό, τον Μοχάμαντ Ισμαήλ Χοτάκ, το ζευγάρι απήχθη την προηγουμένη από τουλάχιστον 10 ενόπλους οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του νεαρού.

Το δεύτερο στέλεχος της αστυνομίας επισήμανε επίσης ότι «η έρευνα έδειξε πως (οι δύο νέοι) ζούσαν μια ιστορία παράνομου έρωτα. Θεωρούμε ότι η οικογένεια και οι οικείοι της νέας γυναίκας βρίσκονται πίσω από τους φόνους».


Πολλοί νέοι και πολλές νέες σφαγιάστηκαν πέρυσι στη χώρα διότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις χωρίς την έγκριση των οικογενειών τους, ανάμεσά τους δύο αδελφές οι οποίες εκτελέστηκαν από τον πατέρα τους, επίσης στην επαρχία Χελμάντ.

Υεμένη: Ένας πατέρας από την Υεμένη έκαψε ζωντανή τη 15χρονη κόρη του επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο πατέρας, ηλικίας 35 ετών, σκότωσε την ανήλικη κόρη του καίγοντάς την ζωντανή “με το πρόσχημα ότι είχε επαφές με τον αρραβωνιαστικό της”, ανέφερε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της. Το έγκλημα έγινε στηΣαμπάα, ένα χωριό της επαρχίας Τάιζ, στην κεντρική Υεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :