Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Οι Greeklish Babylon σε digital single

Οι Greeklish Babylon είναι ο Παύλος Συνοδινός, ο Νίκος Ζαδές, ο Πάνος Τόλιος, ο Μιχάλης Πορφύρης, είναι και άλλοι κρυφοί ήρωες...
Οι Greeklish Babylon παίζουν αυτά που ζουν...μιλάνε ελληνικά αλλά μιλάνε και ξένα, ποτέ όμως Greeklish...
Οι Greeklish Babylon είναι ροκ, είναι και ποπ, είναι και κρυφορεμπέτες, είναι και έντεχνοι;;
Οι Greeklish Babylon κυκλοφορούν το digital single τους μέσω της Antart productions.
Περιέχει δυο κομμάτια. ''Πάνοπλοι'' σε στίχους του Γιώργου Πολυμενάκου και ''Ο Νίκος'' σε στίχους και μουσικές του Παύλου Συνοδινού.


                  

Βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του Γιώργου Φουντούλη

“16/10/2013 τα τελευταία γενέθλια του μαζί μας”... Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη, κάτω από το βίντεο που ανέβασε, με στιγμές απο τα τελευταία γενέθλια του 27χρονου. Αυτό το παιδί, κάποιοι το θεώρησαν ως τον υπέρτατο εχθρό τους, που έπρεπε να εξοντωθεί ακόμα και με χαριστική βολή...
         

Σήκωσαν Γερμανικές σημαίες στην Βιάννο - Παρ' ολίγον σύρραξη

Μάλλον αντιλαμβανόμενοι οτι η χώρα έχει μετατραπεί σε αποικία, κάποιοι Γερμανοί θεώρησαν καλό να επιδείξουν την κυριαρχία τους... Ξέχασαν οτι δυστυχώς προς το παρόν υπάρχουν ακόμα Έλληνες στην περιοχή. Και από αυτούς που θυμούνται... (Υπενθυμίζουμε στην Βιάννο είχαν εκτελεστεί από τους Γερμανούς 400 κάτοικοι, σε εκδίκηση για την οργανωμένη αντίσταση κατά την κατοχή).
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

Γερμανοί αγόρασαν σπίτια στο Δήμο Βιάννου της Κρήτης και ύψωσαν τη γερμανική σημαία προκαλώντας αντιδράσεις και παρ’ ολίγο «πόλεμο». Με παρέμβαση του Δήμου «κατέβηκαν» οι σημαίες και αποφευχθήκαν οι μπαλωθιές.

Όπως μετέδωσε το κρητικό “Ράδιο Κρήτη” και η Ελένη Βασιλάκη, πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν “καταλάβει” τον οικισμό της Φασκομηλιάς, επιχειρώντας να τον μετατρέψουν σε “γερμανικό έδαφος”.

Οι Έλληνες CRYSTAL TEARS παρουσίασαν νέο βίντεο

Το video για το τραγούδι "Out Of The Shadows" από τον αναμενόμενο καινούργιο τους δίσκο με τίτλο  "Hellmade" που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου από την Massacre records, παρουσίασαν οι Έλληνες CRYSTAL TEARS. Δείτε κι ακούστε:
        

Kαθημερινά έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε συναδέλφισσες του!

Εντάξει... Το παιδί δεν άντεχε την στολή εργασίας. Ολυμπία οδός, δίπλα στη θάλασσα, μνήμες καλοκαιριού, γυμνισμός στην παραλία, νοσταλγία για διακοπές. Όλα αυτά κάπως συνέτειναν... Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να μάθουμε ποιανού βύσμα ήταν... 

Όπως θα διαπιστώσετε, ο υπάλληλος δεν... προβληματιζόταν ιδιαίτερα με τη δουλειά του - Την τελευταία φορά που έμεινε γυμνός στον χώρο εργασίας του, τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά...
Σε μαρτύριο είχε μετατραπεί για τις γυναίκες υπαλλήλους στο εργοτάξιο της «Ολυμπίας Οδού» η έξοδος από τα γραφεία τους καθώς έρχονταν αντιμέτωπες με τα… κάλλη νεαρού άντρα ο οποίος είχε προσληφθεί ως υπάλληλος στην εταιρεία.

Ο Alain De Benoist για τα αντιμεταναστευτικά κόμματα

Ο Alain De Benoist  θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εν ζωή Εθνικιστές φιλοσόφους της Ευρώπης. Αξίζει να δούμε μία πρόσφατη τοποθέτησή του (11/10/13) σχετικά με τα αντιμεταναστευτικά κόμματα και την μετανάστευση:

"Τα πολιτικά κόμματα με ειδίκευση στην καταγγελία ενάντια στη μετανάστευση, δεν είναι τίποτα άλλο από λαϊκιστικά μικροαστικά κόμματα που ψάχνουν να επωφεληθούν από τους φόβους και τις δυστυχίες του κόσμου ασκώντας πολιτική του αποδιοπομπαίου τράγου. Η ιστορική εμπειρία μας έχει δείξει που οδηγούν τέτοια φαινόμενα. Πρέπει να διαχωρίσουμε την μετανάστευση από τους μετανάστες. Η μετανάστευση είναι ένα αρνητικό φαινόμενο γιατί είναι αυτή η ίδια αποτέλεσμα της φτώχειας και της ανάγκης και τα σοβαρά προβλήματα που θέτει είναι αρκετά γνωστά... Είναι επομένως αναγκαίο να ψάξουμε εάν όχι να την καταστείλουμε τουλάχιστον να την επιβραδύνουμε... Είναι ξεκάθαρο και δε θα λύσουμε τα προβλήματα του τρίτου κόσμου προσκαλώντας τους λαούς τους να εγκατασταθούν μαζικά στις χώρες της Δύσης ... Την ίδια στιγμή πρέπει να ρίξουμε μια ματιά πιο παγκόσμια στα προβλήματα... Το να πιστεύεις ότι η μετανάστευση απειλεί κυρίως την συλλογική ταυτότητα της χώρας υποδοχής είναι λάθος...

Ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ Ασπιώτης εκτελεστής των 2 Εθνικιστών; Τα συμπεράσματα που σπρώχνει το καθεστώς

Κάνοντας μία αξιολόγηση των ειδήσεων που “σπρώχνει” το καθεστώς τις τελευταίες ώρες, γύρω από την στυγνή εκτέλεση των δύο Εθνικιστών, οδηγούμαστε σε κάποια προφανή συμπεράσματα, που η αλήθεια είναι ότι διαφαίνονται ιδιαιτέρως βολικά για την κυβέρνηση και την επιβεβαίωση της θεωρίας των δύο άκρων, την οποία το καθεστώς ευελπιστεί να δει να επαληθεύεται με ακόμα περισσότερο αίμα στους δρόμους...

Χωρίς να μπορώ να πάρω θέση απέναντι σε πληροφορίες που διοχετεύονται στα ΜΜ”Ε”, θα εκθέσω λίγο -προλαμβάνοντας τα δημοσιεύματα που πιθανών θα δείτε τις επόμενες μέρες- τα συμπεράσματα στα οποία οδηγεί το χαλί που στρώνουν αυτές οι πληροφορίες και θα καταλήξω με τη δική μου -καχύποπτη πάντα- θεώρηση.

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΠΙΩΤΗΣ, Νο 1 ΥΠΟΠΤΟΣ

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που δίνει η αστυνομία στα ΜΜ”Ε”, βασικός ύποπτος για το πρόσωπο του εκτελεστή είναι ένας 35χρονος "αντιεξουσιαστής", παλιός γνώριμος των αρχών και καταζητούμενος από τον περασμένο Μάρτιο. Σε αυτόν καταλήγει η αντιτρομοκρατική, αναλύοντας μέσω των βίντεο τον σωματότυπο αλλά και το περίεργο βάδισμά του, που καταδεικνύει τραυματισμό του αριστερού του ποδιού.

Διαβάζουμε σχετικά στο ρεπορτάζ: